29.11.05

Te koop: personal branding internet-concept


Personisite° is een vooruitstrevend concept dat bedoeld is als bedrijf/merk! dat mensen helpt bij hun personal branding activiteiten op het internet.
Nu zo veel mensen bezig zijn met zichzelf promoten (het merk Ik, me-marketing) is het belangrijk dit op een volwaardige manier in te vullen-- op alle niveaus, om zo grondig gestalte te geven aan je digitale representatie.

Wegens het staken van de samenwerking is het concept blijven liggen, maar nog steeds een sterk concept in een groeiende markt voor zichzelf profilerende professionals. Andere bedrijven springen hier in door trajecten aan te bieden waarin mensen hun talenten ontdekken en vertalen naar een eigen website.

Overname is in een aantal vormen mogelijk; ik kan hier als personal branding expert bij betrokken blijven of het concept kan integraal overgenomen worden.
Eventueel kan er ook doormiddel van een maandbedrag een lease-afspraak gemaakt worden, mochten de initiële kosten een probleem zijn.

"Visibility is no longer the issue- helping people understand what you are about, what your brand promise is and carving out an accurate image of who you are is the axis of professional personal communication."

Neem contact op met annedien@annedienhoen.nl voor meer informatie.
Kijk ook op www.personisite.com.